Se cumpara o cutie de 250 de grame de mascarpone, 4 oua, o cana de cafea neindulcita, o cana de zahar (200 gr), lichior de cacao sau ciocolata si piscoturi.
Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se albesc, separat se freaca mascarpone si se adauga cate o lingura de galbenusuri. La sfarsit se adauga doua albusuri batute spuma de un prieten care te tine si de vorba in timp ce freci galbenusurile. Se da crema la rece.
In cafeaua neindulcita se pune lichiorul.
Se trag rapid piscoturile prin cafea si se aseaza intr-o tava dreptunghiulara. Se pune un strat de crema, unul de piscoturi si la sfarsit crema.
Se cerne cacao data prin strecuratoare si se pune la frigider 6 ore, daca rezistati.
Se mananca cu o prietena buna la o poveste despre toate, despre toti sau despre nimic.
Poza e putin miscata pentru ca deja stateam prost cu rabdarea dupa ce a trebuit sa tin minunea in frigider de pe o zi pe alta, dar cred ca v-am convins sa va luati sorturile de bucatarie sau sa va puneti nevestele la treaba.
2 comentarii:
ooow.... i remember the times in camin... cand faceam Tiramisu de zile de nastere :) miaamiii ce bine arata... m-ai convins sa fac si eu:)
hihi..muaaah!
Pai sa faceti... orice motiv e bun sa ne mai indulcim.
Trimiteți un comentariu