marți, 19 februarie 2008

Jos cenzura!

Cand am inceput sa scriu blogul am spus ca scriu pentru ca pot. Se pare ca nu pot, mai ales daca vreau sa nu provoc prea multe valuri in paharul cu apa.

O manevra utilizata in cazul unei furtuni in larg e sa mergi cat mai repede inainte. La viteze mari tai valul si ai sanse mai bune sa scapi.

6 comentarii:

BabyBoo spunea...

Pacat ca ti-a fost cenzurat post-ul cu crevetii, si mie imi plac tarile exotice si "scarbosheniile" (cum le zice tata fructelor de mare), dar eu tot nu inteleg cum cineva iti poate spune sa cenzurezi exprimarea unei dorinte personale doar pentru ca el/ea se...simte...facut faimos...si tot nu inteleg nici cum tu ai acceptat sa renunti la ce ai scris pt cineva care nu intelege ca tu scrii despre tine si nu despre altii...

cris spunea...

HEY!! unde-i blogu cu supa de rosii cu macaroane??? si cu creveti sarati cu apa de mare ? il vreau inapoi!! da-ne blogul inapoi! :)

cris spunea...

bineinteles ca poti, trebuie numai sa ai curajul sa infrunti anumite persoane care in viata sunt puse acolo parca pentru a-ti ridica obstacole :)

getbordea spunea...

Din pacate curajul se traduce prin dureri de cap in afara poemelor eroice.

Anonim spunea...

"Din pacate curajul se traduce prin dureri de cap in afara poemelor eroice."

Sunt perfect de acord pentru oameni singurul lucru mai amuzant decat sa vezi pe cineva care infrunta soarta si o invinge este sa vezi cum se impiedica si cum cade inainte de linia de finish:))Oricine poate striga nedreptate si sa iasa in grupuri mari cu banere pe care le sunt scrise nemultumirile dar ca si in Hong Kong dupa ce a reintrat sub tutela autoritatiilor comuniste chineze dupa 99 de ani de patronaj englezesc doar un tip cu doua plase in mana a stat in fata unei coloane de tancuri si le-a oprit.Desi erau multi care au iesit in acea zi care au iesit sa isi expuna nemultumirile doar el a fost "eroul"...iar aceasta a fost ultima data cand a fost vazut de cineva, multi zic ca a fost executat de autoritatiile chineze...care este morala?si el s-a impiedicat la finish:))

getbordea spunea...

Daca gasesc un tip cu doua plase care sa imi puna postul la loc nu o sa rad de el chiar daca o sa fie calcat cu masina dupa aceea.