luni, 15 decembrie 2008

De-ai fi tu salcie

Îmi amintesc foarte vag că la un moment dat am fost la festivalul de la Mamaia. Aveam vreo patru ani şi nu mai ştiu decât nişte scaune de plastic, dar ai mei pot garanta că nu e la mijloc doar imaginaţia mea prea bogată. În fiecare vară mă uităm fascinată la televizor la concurs şi nu sunt foarte sigură câte dintre amintiri sunt legate de experienţa din vara aceea la mare şi câte de ce am văzut după aceea pe ecran.

La cămin unul din jocurile preferate era să ne prefacem că suntem cântăreţe de muzică uşoară. Încă de pe atunci regretam teribil că ai mei nu mi-au pus numele Corina sau Mihaela, fetele cu numele ăsta aveau întotdeauna un argument în plus la alegerea cântăreţei. Dar de ce mi-am amintit eu de vară şi de mare când trebuie să alerg după cadouri şi port fular şi mănuşi?

Ah da, am dat peste melodia asta şi m-a prins subit dorul de casă tocmai când m-am hotărât să mai rămân aici încă un an.

3 comentarii:

Alexandru spunea...

Mersi. Mult.

getbordea spunea...

Pentru?

mikerux spunea...

wow.. deci.. wow.. nu pot sa nu postez aici

[cea mai intensa senzatzie pe care am trait`o vreodata se materializeaza in cadere in gol, arsuri shi dureri in piept.. ]

ascultand piesa.. nu ascultand`o.. doar amintindu`mi de ea.. m`a apucat respectiva senzatzie...


[de obicei o simt cand vad ca totul se naruie]