miercuri, 26 august 2009

Scame

Azi am observat în timpul unei prezentări că am scame pe coatele puloverului, lucru ce ar trebui să vă dea de înţeles că nu am urmărit nici jumătate din ce se discuta acolo. Scamele nu au aceeaşi culoare ca şi bluza de unde am dedus că acestea trebuie să fie mici bucăţi din celelalte haine din garderobă. Poate chiar din hainele altora. În acelaşi timp mi-am amintit că mama mi-a spus că în perioada în care eram copil precoce şi paranormal şi îmi petreceam mare parte din zi la cămin plecam dimineaţa cu o pereche de şosetuţe cu scame şi mă întorceam acasă cu ele noi nouţe.

După ce a urmărit fenomenul mai multe zile la rând şi s-a convins că nu îmi încurcam şosetele cu ale altora m-a întrebat care este explicaţia. Misterul s-a destrămat când i-am povestit că printre alte activităţi, în aceeaşi perioadă a zilei, toată lumea trebuia să petreacă o oră pe oliţă, preventiv. Nu ne ridicam până nu aveam un cerc roşu pe fund. Ca să ne omorâm timpul eu şi toţi ceilalţi ne îndeletniceam cu curăţatul temeinic al scamelor de pe şosete.

Cred că eram tare nefericită când aveam unele noi.

3 comentarii:

Palaghita Sebastian-Matei spunea...

Foarte interesant mod de-ati expune ocupatiile din timpul sedintei sau whatever faceti voi acolo.Referinta la sosetele din trecut, e cireasa de pe tort.

getbordea spunea...

Cireaşa de pe tort e dacă am ajuns acasă cu puloverul nou-nouţ sau nu. :)

mikerux spunea...

cireasha de pe tort e senzatzia mea ca tu faceai prezentarea :D:D