miercuri, 13 februarie 2008

Invazie de inimioare rosii

Se pare ca 14 februarie este o data atat de importanta incat exista chiar si un ajun de Sfantul Valentin. Cu cativa ani in urma speram ca lumea o sa se plictiseasca rapid si dupa o disputa intensa pro sau contra o sa putem sterge din calendar aceasta sarbatoare. Din pacate tot ce atrage controverse atrage si atentie si trebuie sa constat ca Sfantul Valentin si Sfantul Anti Valentin sunt aici ca sa ramana in malluri, alimentare din fata blocului, reviste, jurnale de stiri si bloguri pentru multi ani de acum inainte.

Nici nu mi se pare o idee asa de proasta sa avem ceva de sarbatorit in februarie si sa anticipam primavara si sezonul de imperechere cu doua saptamani mai repede dar tare mi-ar placea sa putem scapa de asocierea cu inimioarele astea care rasar in toate partile. Si as vrea sa fie un pic mai mult respect pentru "Te iubesc"-urile puse si pe hartie igienica.

Targu Mures se lauda tot timpul anului cu un parc al indragostilor. Din pacate ceea ce il face parcul indragostitilor nu este faptul ca vezi perechi lipite pe toate bancile si pe toate aleile, sau faptul ca te poti plimba numai daca te tii de mana sau in cel mai rau caz de brat, sau faptul ca trebuie sa te saruti zgomotos la fiecare cinci pasi ci faptul ca au cosuri de gunoi in forma de inimioare rosii si oribile.

Eu serbez Sfantul Anti Valentin anul asta pentru ca inca nu ne-am hotarat cu totii sa ne indragostim mai mult pe sfarsitul iernii. Poate dupa ce o sa se puna un pic de praf pe sarbatoarea asta nou-nouta de import si o sa inventam moduri mai creative sa celebram un lucru atat de magic ca inmultirea speciei o sa serbez si eu Sfantul Valentin. Eu propun ca de 14 februarie toata lumea sa stea in casa si sa faca copii si de ce nu chiar si in ajun si in a doua zi de Sfantul Valentin. Bineinteles ca ar trebui sa fie zile libere 14 si 15 februarie.

5 comentarii:

Bi spunea...

pro anti ;)

trist ... ca se vinde dragostea langa taraba cu ceapa

sa ne lase 14-le in pace ca iubim cand vrem

happy anti... !?

getbordea spunea...

Iubim cand, cum, unde si cu cine vrem si cel mai des nu mai iubim deloc :)

kittynel spunea...

...sa scoti inimioarele din Valentines Day e ca si cum ai vrea sa il scoti pe Mos Craciun din Craciun. Nu merge.. amandoua insa sunt evenimente prea mult comercializate si americanizate... si intr-adevar ar trebui pus mai mult accent in gesturi si sentimente decat in mutzunache de plus si hartii igienice cu I love you pe ele.

Am "primit" cadou anul asta o fraza care a contat mult mai mult decat orice cadou material: "Maine de Valentines, vei primi toata atentia cuvenita pe care trebuia sa o primesti de fiecare data cand te-ai simtit neglijata si eu nu am fost prin zona.."

Anonim spunea...

pe mine ce ma surprinde e ca omul a rezumat iubirea la niste inimioare rosii, flori si jucarii de plus.... asta e chiar trist

getbordea spunea...

@anonymous

Dar daca tot ceea ce se poate cumpara sau vinde la capitolul "iubire" sunt doar florile, inimioarele si jucariile de plus?