marți, 5 februarie 2008

Note to myself

Chiar daca consum catina, laptisor de matca, spirulina, uleiuri esentiale, citrice, alte ierburi, plante, fructe si suplimente alimentare cu efecte benefice in prevenirea virozelor de sezon daca ies din club doar in maieu in februarie ca sa vorbesc la telefon pentru ca inauntru este prea mult zgomot si nu se poate vorbi omeneste nici macar din toaleta fetelor o sa prind nisip in gat, o sa imi pierd vocea, o sa imi storc creierii pe nas, nu o sa mai stiu ca mancarea si lumea pot sa aiba o infinita variatie de arome si mirosuri si o sa am ca dorinta suprema sa pot primi destul aer prin nasul infundat incat sa pot adormi seara.

I need a mommy!

6 comentarii:

Anonim spunea...

hmmmm..... nu reusescsa ma decid sa te compatimesc sau sa te cert ca "te-a slujit mintiuta" vb lu bunicu sa iesi in maieu iarna

medina

Anonim spunea...

o sa ma urasti... dar ca sa fac o glumitza... i could only be your daddy! :)))

kittynel spunea...

mama mea ti-ar zice "asa-ti trebuie daca nu te ingrijesti!" cand ai febra mai mare... don't you just want to strangle her ? eu numa pe mama nu o vreau cand sunt bolnava...

Anonim spunea...

te rog eu frumos sa ai grija de tine, ca daca esti bolnavioara nu o sa ai chef de scris, si mie imi place foarte tare cum scri, si ma supar daca nu mai scri, m-ai inteles?
hai cat-i fac eu acuma un ceai fierbinte de menta si cu lamaie si cu miere

Anonim spunea...

hmm, interesant.
as iesi probabil in maieu iarna doar pentru un telefon important, unul pe care mi-l doresc.

getbordea spunea...

@anonymous 2

Nu raspund la comment pentru ca anonimul ar putea sa fie chiar omul pe care l-am sunat ca sa se prinda ca eu pot iesi sambata seara si daca nu ma scoate in oras.