sâmbătă, 19 aprilie 2008

Un baiat agatator

Bonusul dintr-un post anterior imi aminteste de un personaj foarte colorat pe care l-am cunoscut in primul an de facultate. Nu se facea remarcat printr-o inteligenta deosebita ci prin tricourile foarte mulate, prin pantalonii scurti de blugi taiati, prin faptul ca se bronza si se dadea cu ulei de plaja pe o patura intre camine.

Pertrecea mai multe ore la sala de forta decat la sala de lectura, consuma cantitati uriase de oua, proteine si alte suplimente nutritive pentru baieti puternici si mergea intotdeauna cu bratele departate de corp. Probabil e un pacat mult mai mare sa nu te observe nimeni, sa te pierzi in multime.

***

In timpul iernii o pisica napastuita se refugiase in capatul coridorului din camin, langa cosul de gunoi. Era evident ca avusese o viata grea de devreme pentru ca era numai oase si inca nu avea statura unei pisici mature. In locul unui ochi nefericita avea o cicatrice urata, care te facea sa-ti fie si mai mila de privirea traumatizata pe care ti-o arunca cu celalalt.

I-as fi dat mancare si numai ca sa nu ma mai simt atat de vinovata, dar eu sunt un suflet prea delicat si impresionabil. Aceeasi aparitie nu trezea sentimente similare in baiatul nostru pentru ca el s-a gandit ca ar putea face dovada de mare curaj si barbatie daca o prinde, ii leaga de coada o conserva si o alearga terorizata pe coridoare. Toti baietii au trecut prin faza in care maltrateaza tot felul de animalute dar in mod normal aceasta faza se depaseste in momentul in care trebuie sa te apleci ca sa intri pe usa.

***

Imi amintesc o perioada cand se distribuiau cantitati uriase de autocolante verzi cu MD si nimeni nu mai numara oi inainte de culcare ci facea presupuneri asupra naturii produsului la care se facea reclama: detergent, absorbant, pasta de dinti, sampon pentru matreata, ciocolata, somn si vise...

Acest Adonis s-a sacrificat pe altarul stiintei si a demonstrat prin metoda experimentala ca abtibildurile nu sunt o alternativa pentru epilatul traditional pentru ca provoaca iritarea pielii si incarnarea inestetica a firelor de par.

***

O studenta frumusica a facut o vizita prietenului ei, in camera de langa cea a pachetului de virilitate epilata. Rascolit de sentimente romantice si de o atractie imposibil de controlat, baiatul nostru a redactat cu pasiune o epistola pe o foaie rupta dintr-un caiet studentesc pe care a lipit-o pe usa vecinului rival.

Nu s-a pastrat pentru posterioritate continutul acestei misive, s-au pastrat doar cuvintele cu care s-a semnat, "un baiat agatator".

3 comentarii:

Anonim spunea...

din pacate, dupa ce cresti cu filme vechi din perioada de glorie a lui cary grant, te trezesti incojurata de barbati care tin NEAPARAT sa demonstreze ca intr-adevar barbatii au destul sange ptr oxigenarea alternativa a celor doua creiere cu care i-a inzestrat natura.

p.s. si totusi in viata mea nu m-am distrat asa de bine cum ma distrez cand mai vad un tip care se crede mai ceva decat beckham ptr ca se epileaza si are mai multe cosmetice ca mine:))))))))))

Armand Niculescu spunea...

luati cu pireu... http://www.youtube.com/watch?v=gPkNMQQgmx0

getbordea spunea...

@armand
Cel mai amuzant e ca personajul meu chiar s-a relocat in State.