joi, 6 martie 2008

Un cadou

Am prins zilele trecute vreo cinci minute dintr-o emisiune la care banuiesc ca se discuta despre femei, dar a fost destul cat sa imi zgarie urechile rau de tot formularea "saptamana mare a femeilor". Daca se impune enormitatea asta promit ca ma mut in alta tara si nu mai dau drumul la teve.

Tot din aceeasi categorie am gasit un articol pe un site pentru care aveam un oarecare respect pana in momentul in care mi-am dat seama ca printre "hot news" creste tot mai mult procentul de "glossy news".

Prima remarca pe care o am de facut este ca articolul este in mod sigur scris de o femeie pentru femei dupa shopping pattern-urile enumerate. Probabil se adreseaza norocoaselor care au un mascul pe acasa si care le vor da in cap cu articolul listat la prima ocazie.

De fapt singurul mesaj care merita retinut este ca e o idee excelenta sa oferi cadou bijuterii femeilor.

***

Nu pot sa ma abtin sa nu comentez cateva indicatii pretioase.

"Cand ii iei ceva, nu te gandi la ce ti-ar placea tie s-o vezi purtand, ci la ceea ce ii place ei, ce se potriveste personalitatii si stilului ei."

Daca gasesc barbatul care imi spune clar si raspicat care exact este stilul si personalitatea prietenei lui si ce bijuterie se potriveste cu acestea ii fac o statuie in secunda doi.

"Citeste cat mai mult despre bijuterii, despre pietre pretioase si semipretioase, despre perle si mai ales despre preturile la care se vand."

Nu reusesc nici macar sa imi imaginez cum ar arata un domn care citeste carti, reviste, articole sau bloguri despre bijuterii, eventual cu o bere in mana, sau care schimba impresii despre cele citite cu prietenii lui.

"Cumpara-i ceva tematic, sa-i arati ca tii la ea. De exemplu, un pandantiv in forma de inima sau in forma de lacat cu o cheita atasata."

Daca as primi ceva atat de plat ca o inima sau un lacat in mod sigur m-as intreba la cate alte evenimente sau domnisoare a fost folosit cadoul ca ultima solutie in lipsa totala de inspiratie.

I am definetly not making your job easy guys!

***

Nu o sa reusesc sa pricep niciodata de ce ne incapatanam sa transformam in fluturasi bestiile minunate care sunt langa noi, si de ce suntem atat de naive sa credeam ca daca am reusit pentru o perioada o sa tina vraja mai mult decat pana la miezul noptii.

15 comentarii:

Anonim spunea...

sincer eu nu i-as ridica o statuie unui barbat care stie totul despre mine, mai degraba as fugi cat ma tin picioarele-- cine vrea sa aiba langa el o persoana care si-a pirdut complet misterul?!?

getbordea spunea...

Banuiesc ca dupa cativa ani de convietuire e normal sa dispara din mister. Probabil creste proportional si efortul de a-ti pastra interesul tau si al partenerului.

Armand Niculescu spunea...

dupa ce nu mai e mister intr-o relatie, intervine chestia aia numita "respect" si uite asa rezista o casatorie in timp... ca pana la urma aici ajungem cu totii.

si daca stai cu cineva o perioada lunga de timp si s-a ajuns la saturatie ce faci? o iei de la capat cu altcineva? o data.. de doua ori... pana cand?

ajungi la o varsta cand ai familie si atentia nu-ti mai este focusata pe descoperirea partenerului, ci sa lasi ceva dupa tine... its just the way it is... and the we die :)

getbordea spunea...

Stiu ca sunt o idealista... dar am pretentia la o doza minima de pasiune si la pensie :D

getbordea spunea...

Si nu ma refer la subiecte de genul cine tine telecomanda.

Andreea Petrican spunea...

apropo de faza cu pensia...un mosulica mi-a zis o data ca a pacatuit grav in ochii lui dumnezeu, pentru ca si-a iubit sotia mai mult decat si-a iubit copiii..

Armand Niculescu spunea...

la batranete o sa ai pasiune din partea nepotilor... :)) peste 40 de ani n-o sa mai avem telecomanda la televizor. :))
adevarul ca nu e nimic mai frumos decat sa vezi doi batranei care se plimba prin parc tinandu-se de mana... bine... cred ca o fac sa-si caute un punct suplimentar de sprijin :)))
crezi ca la 70 de ani te mai gandesti la pasiune and shit? sa fii bucuroasa daca ai bani de medicamente hun :) asa ca fa-ti pensie suplimentara! =)) tre sa ma apuc de vanzari :D

getbordea spunea...

@baby boo
Eu cred ca si copii sunt mai fericiti daca parintii nu isi scot ochii.

getbordea spunea...

@armand
Eu va doresc sa ajungem la 70 de ani si sa dezbatem atunci subiectul. Daca o sa mai fie bloguri pe atunci :p

Armand Niculescu spunea...

Geta, te rog... poti sa-mi vorbesti la persoana II singular :)))

kittynel spunea...

bineinteles ca mai exista iubire la 70 ani... iubirea se transforma...la inceput e mistuitoare, pasionala..se transforma in tandrete.. apoi respect.... si da, exista momente de saturatie si de plictiseala, e normal... trec..totu e sa nu dai vina pe partener pentru nefericirea/plictiseala ta... dar daca e o relatie puternica, momentele de monotonie sunt depasite pana la urma.. si da, poate la 70 ani nu mai ai pasiunea din tinerete, dar ai o gramada de amintiri in spate ... si e foarte usor sa zici ca la varsta aia numai simti nimic.. eu insa cred ca te simti foarte legat de persoana cu care ai ajuns la frumoasa varsta.. si la fel, ai suferi mult daca nu o mai ai langa tine... pentru mine simbolul iubirii.. e un cuplu de batranei tinandu-se de mana, privind unul la altul cu tandrete...iar din ochii lor ridati iti dai seama ca au trecut prin multe impreuna si ca au lasat ceva in urma si ca sunt mandrii de viata pe care au impartit-o ... asa vad eu iubirea :)

Anonim spunea...

mie mi se pare interesant cum aceasta discutie care a pornit de la o parerea aunei persoane care nu a fost niciodata indragostita-eu.... a fost continuata de alte persoane care inca nu au 70 de ani, si care nu au cum sa stie de ce doi batranei se privesc cu drag :)))))))

kittynel spunea...

iubirea nu se "stie" .. se simte.. si uneori poti citi in ochii oamenilor, chiar daca nu ii cunosti sau chiar daca nu ai ajuns tu insuti la 70 ani... e ca si cum ti-as spune ca tu nu ai cum sa crezi in Dumnezeu pentru ca nu l-ai vazut niciodata...

Anonim spunea...

sincer tot ce ai spus tu nu are nici un sens ptr ca nu ai cum sa simti dragostea dintre doi oameni pe care nu o sa-i mai vezi niciodata, iar toata paralela cu dumnezeu e beyond me

getbordea spunea...

@medina
Daca nu spuneai deja ca nu ai fost indragostita ziceam ca esti doar rautacioasa.

Eu as zice sa astepti si sa vezi, la un moment dat chiar si paralele cu D-zeu o sa aiba sens.