miercuri, 14 mai 2008

Feminizare

Incercand sa caut cartea de management si motivare din care s-a inspirat James Bond in comentariile unui post anterior am dat peste un articol despre hipnoza. Se pare ca sunt unele persoane care ar plati bani ca sa devina mult mai feminine.


Autorul articolului spunea ca dupa aceasta terapie se vor vedea schimbari in modul in care se imbraca subiectul, in modul in care se misca, in felul in care sta jos, in modul in care isi ingrijeste pielea, in felul in care se machiaza.


Imi imaginez ca la o sedinta de hipnoza, esti adus in starea de transa dupa care se porneste un televizor pe Euforia sau pe Romantica. Probabil dupa cateva sedinte incepi sa simti nevoia acuta sa cumperi parfumuri in functie de momentul zilei, anului sau de dispozitie si produse pentru ingrijirea calcaielor, a unghiilor, sau a parului.


Iti vei da seama ca iti trebuie de urgenta genti, margele, papuci, cercei si esarfe care sa se potriveasca cu garderoba care ti se pare dintr-o data mult prea limitata. O sa iti doresti sa iei reviste glossy care sa iti spuna ce sa alegi, ce se poarta, cum sa ai stil si o sa incepi o cura drastica de slabire.


Vei simti nevoia sa vorbesti in permanenta pe o tonalitate mai inalta si eventual cu mana in sold despre subiecte de genul cat de des ar trebui sa-ti spuna partenerul te iubesc, daca ar trebui sa se uite la alte femei pe strada, daca e normal sa iasa mai des de o data pe an cu baietii.


La un mic calcul te costa mult mai putin o sedinta de masculinizare cu conditia sa renunti la partea in care iti este stimulat interesul pentru sex(-ul opus). Altfel s-ar putea sa ajungi sa platesti pentru aceleasi creme, bijuterii, accesorii si haine.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca ai putea sa gasesti sursa mea de inspiratie in vre-o carte. Poate o sa gasesti aceleasi cuvinte dar nimic mai mult :)

getbordea spunea...

Intr-o carte o sa gasesc "vreo" nu "vre-o", "oamenii vor" nu "oamenii vreau". Probabil nu o sa gasesc pleonasmul "dar totusi" decat ca o subliniere stilistica sub forma "dar, totusi,".

Anonim spunea...

@ getbordea
:) ... acida ... dar totusi mi-a facut placere. Succes cu blogul :)

getbordea spunea...

@james bond
M-i se pare mie s-au am sesizat "un adio si nam cuvinte" in ultimul comentariu?

Intentia nu era sa te injur si mi-e i-mi ma-i scapa unele lucruri.

Errare umanum est. Perseverare diabolicum.

Anonim spunea...

@ getbordea

Nu toata lumea a mers la scoala pentru orele de curs...au mai fost si oameni ca mine care au mers pentru pauze.
Asa ca scuzele mele pentru ca ti-am(e bine?) 'murdarit' blogul cu incultura mea.

getbordea spunea...

@james bond
Eu am ridicat steagul alb cu ultimul comentariu, nu e cazul sa te ataci.

Anonim spunea...

Asa suntem noi ardelenii, ne 'atacam' mai repede.
Faza funny e ca acum imi recitesc ce am scris inainte sa dau publish :)

Anonim spunea...

..si chiar asa inca mai fac greseli .
Matematica asta :)

Anonim spunea...

sunt tentata sa cred, fara a citi articolul cu pricina ca e vorba de un sarlatan si ca terapiile sunt pentru cei in devenire femei si nicidecum pentru femei.. fiindca am eu asa o impresie, ca daca nu ai fost sa fii foarte feminina pana la o anumita varsta, nici nu te vei schimba degraba si nici nu prea inclini sa vrei sa te schimbi din baietoi in mironosita...